Kaipaatko lauluääneesi kestävyyttä, laajempaa äänialaa, lisää ilmaisuvoimaa tai kenties vibratoa, säröä tai muita tehosteita – Yksinkertaisesti monipuolisempaa äänenkäyttöä?

Haluatko vahvistaa esiintymistaitojasi, löytää keinoja jännityksen poistamiseen, saada rohkeutta ilmaista ja tulkita itseäsi sekä löytää omat vahvuudet siinä!

Neljän päivän intensiivi kursssilla saat  kattavat työkalut terveelliseen ja monipuoliseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun CVT Complete Vocal Techinque menetelmän avulla.

Kurssi muodostuu teoria- ja luento-osuuksista, sekä yksilöopetuksesta mestarikurssimuotoisesti. Kurssi huipentuu oppilaiden konserttiin Kulttuurikeskus Akustiikan konserttisalissa pianisti Jouko Kantolan säestyksellä äänentoiston ja valojen kanssa.

Tule mukaan oppimaan lisää laulamisesta ja esiintymisestä sekä hakemaan itsevarmuutta ja ilmaisuvoimaa omaan äänenkäyttöön tällä tehokkaalla kurssilla kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä, sekä kokemaan elämyksellinen ilta esiintyen Akustiikan lavalla!

Kouluttajana Sini Spoof
Kansainvälisesti koulutettu monipuolinen äänenkäytön ammattilainen (CVT, Berklee College of Music)
Ajankohta 29.7.-1.8.2019 klo 16.00-20.30
Kurssin hinta 290 €
Sitovat ilmoittautumiset 15.7.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella tai info@musiikkikoulumoodi.fi

Lisätiedustelut:
info@musiikkikoulumoodi.fi / p. 040 8400 166

Categories: Kurssit