Opettajat: Sini Spoof, Minttu Tamski

Musiikkikoulu Moodin Musikaalipaja LuMon huikea ja vauhdikas kokoperheen musikaalishow esitetään huhtikuussa Jyväskylässä! Esitykset Mankolan koulun auditoriossa 18.4. ja 20.4. klo 18. Liput 10 € / 5 € ovelta ennen näytöstä. Esityksen kesto n. 30 min.

Musikaalipaja LuMo on 7-12 vuotiaista Jyväskyläläisistä lapsista koostuva ryhmä, joka esittää n. 30 minuutin mittaisen shown, jossa Iiro Rantalan säveltämät Risto Räppääjästä tutut biisit pääsevät uuteen loistoonsa! Kappaleiden ympärille on kirjoitettu uusi tarina ystävyydestä, erilaisuudesta ja sen hyväksymisestä. Huikeiden ja taitavien lapsiesiintyjien rinnalla soittaa nelihenkinen, ammattimuusikoista koostuva bändi. Esityksestä ei puutu meininkiä, tanssia eikä hauskoja tilanteita!

Musikaalipaja LuMo aloitti toimintansa viime lukuvuonna ja ryhmä harjoittelee kerran viikossa syksystä aina kevääseen saakka. Taiteen oppimisessa keskeistä on tekemällä oppiminen. Lasten ja nuorten on ennen kaikkea tärkeä päästä itse harrastamaan ja harjoittelemaan. Oppiminen on pitkäjänteinen prosessi; siksi oppilaita on kannustettu asettamaan itselleen tavoitteita ja työtavat olivat sellaiset, että ne ohjaavat oppilasta arvostamaan kaikkien ryhmän jäsenten työskentelyä ja työn tuloksia. Opiskelun myötä oppilaat oppivat ilmaisemaan ajatuksiaan, tunteitaan ja tavoitteitaan teatteritaiteen, tanssin sekä musiikin keinoin. Perusajatuksena on, että lapset oppisivat iloitsemaan omasta ja muiden työskentelystä sekä esityksistä, niin että ryhmässä toimiminen ja kokemuksen kautta oppiminen korostuvat.

Esiintyjät:Inka Ikäläinen, Nita Kuosmanen, Emma Nieminen, Aada Meriläinen, Anni Pelkonen, Erika Spoof sekä Lumi Sundqvist

Bändi:Panu Korhonen – piano, Veli-Matti Silanterä – basso, Senni Hauta-Aho – rummut sekä
Juha Takanen – kitara


Musikaalipaja LuMon aikataulu:
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16-17.30 Mankolan koulun auditoriossa
Syyslukukausi vko 36 – vko 50 (syysloma vko 42)
Kevätlukukausi vko 2 – vko 17 (hiihtoloma vko 9)