fbpx

Olen Joensuusta kotoisin oleva ammattimuusikko ja soitonopettaja, joka jyväskyläläistyi vuonna 2012. Tulin alun perun kaupunkiin yliopiston perässä, mutta musiikkiopinnot veivät. Valmistuin ensin muusikoksi Jyväskylän ammattikoulusta v. 2014 ja sitten musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta v. 2018.

 

Pääsoittimeni ja ”ensirakkauteni” on sähköbasso, mutta soitan myös kontrabassoa, kitaraa, ukulelea ja jonkin verran pianoa. Aloitin musiikkiharrastusta jo 9-vuotiaana ensin viululla, mutta tie soittimen kanssa päättyi suhteellisen nopeasti. Muistaakseni 12-vuotiaana sain pitkällisen maanittelun jälkeen oman basson ja pääsin ensin yksityistunneille. Jatkoin muutama vuosi myöhemmin Joensuun konservatoriolle musiikkiopiston puolelle ja loppu on historiaa. Harrastus- ja koulutustaustani on pop/jazz-pohjainen, vaikka olenkin myöhemmin tutustunut myös klassiseen maailmaan.

 

Olen toiminut nyt 9 vuotta ammattimuusikkona ja ehtinyt kiertämään Suomea erilaisten projektien ja bändien kanssa. Olen myös päässyt työskentelemään musiikin opettamisen kentällä jo monessa paikkaa valmistumiseni jälkeen. Opetan parhaillaan Jämsänjokilaakson musiikkiopistossa, Jyväskylän kansalaisopistolla sekä Laukaan kansalaisopistolla. Toivottavasti nähdään soittotuntien merkeissä Moodissa!

 

Terveisin,

Hanna

Linkkejä

Youtube: https://www.youtube.com/haxxtu

Spotify-soittolista julkaisuista: https://spoti.fi/3xEq5IH