fbpx

Musiikkikoulu Moodin musiikkiteatteriryhmien esitykset on saatu päätökseen! Esitykset nähtiin Juomatehtaan Studiolla 2. ja 4.9.2020.

Molempien ryhmien toiminta jouduttiin keskeyttämään maaliskuussa COVID-19 pandemian vuoksi. Harjoituksia jatkettiin hetken etänä, mutta pian päädyttiin keskeyttämään toiminta kokonaan. Onneksi elokuussa ryhmät pääsivät taas harjoittelemaan ja esitykset pystyttiin järjestämään. Ryhmille oli erityisen tärkeää saada produktiot saatettua loppuun koko lukuvuoden kestäneen harjoittelun päätteeksi. Esiintyjät joutuivat tekemään runsaasti itsenäistä työtä, mutta lopputuloksena saatiin upeat esitykset ja ansaittu päätös pitkälle uurastukselle.

Revyyteatteri Moodin ja Musikaalipaja LuMon esitykset keräsivät yleisöä nauttimaan ja nauramaan koronapandemiasta huolimatta. Hyvät turvatoimet ja katsojien omaehtoinen suojautuminen lisäsivät turvallisuuden tunnetta saapua katsomaan esitystä. Kiitämme kaikkia katsojia!


Musikaalipaja LuMo

Lasten Musikaalipaja LuMon neljäs esitys Silloin sirkuksessa kertoi tarinan taikuriksi haluavasta Lyydiasta, joka löysi itsensä erikoisen sirkuksen hassunkurisesta joukosta. Seikkailussa kuultiin tuttuja kappaleita livebändin säestyksellä. Esitys oli suunnattu koko perheelle.

Käsikirjoitus oli ryhmäläisten itse ideoima ja lavalla nähtiin esiintyjinä Lumia Ahola, Adalmiina Helminen, Eeva Järvinen, Heta Järvinen, Paula Kaipio, Vasili Kalliokoski, Verna Miskala, Emma Nieminen, Aino Okkolin, Venla Orava, Viola Välimaa ja Saimi Waller.

Livebändissä Panu Korhonen (koskettimet) ja Olli Tanttu (kitara).


Revyyteatteri Moodi

Aikuisille suunnattu Revyyteatteri Moodi aloitti toimintansa syksyllä 2019, toiveesta saada Musikaalipaja LuMon kaltainen ryhmä aikuisille. Tyylilajiksi valikoitui revyy, joka tyyppillisesti koostuu sketseistä, tansseista ja lauluista, joita yhdistää jokin teema tai punainen lanka.

Revyyteatteri Moodin ensimmäinen esitys sai nimekseen Voi Elämää! Sketsit kasattiin pääsääntöisesti Mikkelin Revyyteatterin repertuaarista. Kirjoittajina oli Mimmi Rantala ja Atte Järvinen. Enismmäisen revyyn esiintyjät: Tirre Hentinen, Kati Ikäläinen, Virva Jukarainen, Tiina Kinnunen, Paavo Koistinen, Anni Kröger, Minna Mäkinen, Mia Parviainen, Sinikka Rautiainen ja Ilkka Suur-Uski.

Livebändissä Panu Korhonen (koskettimet) ja Olli Tanttu (kitara).


Molempien ryhmien toiminta jatkuu uudella kokoonpanolla 9.9.2020!

Opetus vahvistaa omia esiintymistaitoja, musikaalista osaamista sekä kehollista ilmaisua. Aiempaa kokemusta esiintymisestä, tanssista tai laulusta ei tarvita. Ryhmiin ei ole koe-esiintymistä vaan oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Nuoret ovat tervetulleita revyyteatteriin!

Opettajina toimii Sini Spoof (laulu ja äänenkäyttö) ja Minttu Tamski (tanssi ja näyttelijäntyö).

Musikaalipaja LuMo, 7-13 vuotiaille
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16-17.15 Mankolan koululla

Revyyteatteri Moodi, aikuisille ja nuorille
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.30-19 Mankolan koululla

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 


 

Categories: Uutiset