fbpx

Musikaalipaja LuMo aloitti toimintansa vuonna 2016 ja ryhmä harjoittelee kerran viikossa syksystä aina kevääseen saakka. Lukuvuosi huipentuu keväällä esitettävään musikaalishowhun, jossa mukana livebändi! Ryhmä on suunnattu 8–14 vuotiaille, musiikista, laulamisesta,  tanssista ja esiintymisestä kiinnostuneille lapsille.

Musikaalipaja LuMo kehittää lasten esiintymistaitoja, jonka yksi tavoite on vahvistaa lapsen omaa persoonaa. Tämän vuosituhannen taidot, kuten ryhmätyöskentely sekä sosiaaliset taidot lisääntyvät yhdessä tekemisen, heittäytymisen sekä esiintymiskokemusten myötä. Perusajatuksena on, että lapset oppisivat iloitsemaan omasta ja muiden työskentelystä sekä esityksistä, niin että ryhmässä toimiminen ja kokemuksen kautta oppiminen korostuvat.

Kannustavan, positiivisen ja iloisen tekemisen kautta tapahtuva ohjaus antaa oppilaille turvallisen ja oppimiselle avoimen ilmapiirin kehittää itseään.

Opettajat:
Laulu/äänenkäyttö/musiikki: Sini Spoof
Näyttelijäntyö/ilmaisu/ohjaus: Minttu Tamski
Tanssikoreografiat: Jyväskylän Tanssiopisto


Löytyykö teidänkin kotoa esiintymishaluinen lapsi?

Uusi LuMo -ryhmä aloittaa 30.8.2023 Mankolan koululla (Saarijärventie 22, 40200 Jyväskylä).
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16-17.15 (lukuunottamatta koulujen lomapäiviä). Lukuvuosi huipentuu esityksiin huhtikuussa 2024!

Musikaalipaja LuMoon ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Osallistumismaksu on ollut lukuvuonna 2022–2023 380 € / lukuvuosi. Lukuvuoden hinta tarkastetaan kesäkuussa 2023. Päivitämme hinnan nettisivuille heti tarkastuksen jälkeen. Osallistumismaksuista lähetetään syys- ja kevätlukukaudelle omat laskut, jotka voi maksaa 1-2 erässä.

Ilmoitaudu mukaan tästä!

*Jatkavat oppilaat ovat etuoikeutettuja ilmoittautumisissa 30.6.2023 saakka, mutta myös uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan jo nyt! Vahvistamme ilmoittautumiset heinäkuussa 2023. Ryhmään otetaan mukaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


LuMo esittää keväällä 2023 Liisa Ihmemaassa!

Musiikkikoulu Moodin lasten musikaalipaja LuMo esittää keväällä 2023 Lewis Carollin klassikkosadun Liisa Ihmemaassa.

Hyppää lumolaisten kanssa kanin koloon – tässä hullunkurisessa maailmassa mikään ei ole kuten luulee, eikä mikään mene suunnitelmien mukaan. Tulet kokemaan vauhdikkaita hetkiä ja erikoisia musiikkinumeroita! Tervetuloa!

Alkuperäistarina: Lewis Caroll
Dramatisointi: Mimmi Rantala, Minttu Tamski
Ohjaus: Minttu Tamski
Laulu: Sini Spoof
Tanssit: Tuija Nikkilä, Minttu Tamski
Bändi: Panu Korhonen (koskettimet), Markku Rosti / Olli Tanttu (kitara)

Esiintymässä: Clara Bamberg, Frida Bamberg, Isella Bamberg, Nova Hamel-Smith, Loviisa Helminen, Elefiina Herronen, Emma Jaakkola, Paula Kaipio, Enna-Maria Komi, Maisa Maljonen, Eila Manner, Verna Miskala, Elsa Punta, Martta Raatikainen, Oili Suur-Uski ja Liia Walker

Musikaalipaja LuMo – Liisa Ihmemaassa
Villa Ranassa (Seminaarikatu 13)
to 6.4. klo 17
to 13.4. klo 17
la 15.4. klo 13 (LOPPUUNVARATTU)

Liput 12 € / 7 €
Suosittelemme varaamaan liput ennakkoon sähköpostilla minttu.tamski@musiikkikoulumoodi.fi
Esityksen kesto n. 40 min