fbpx

Musikaalipaja LuMo aloitti toimintansa vuonna 2016 ja ryhmä harjoittelee kerran viikossa syksystä aina kevääseen saakka. Lukuvuosi huipentuu keväällä esitettävään musikaalishowhun, jossa mukana livebändi! Ryhmä on suunnattu 7-13 vuotiaille, musiikista, laulamisesta,  tanssista ja esiintymisestä kiinnostuneille lapsille.

Musikaalipaja LuMo kehittää lasten esiintymistaitoja, jonka yksi tavoite on vahvistaa lapsen omaa persoonaa. Tämän vuosituhannen taidot, kuten ryhmätyöskentely sekä sosiaaliset taidot lisääntyvät yhdessä tekemisen, heittäytymisen sekä esiintymiskokemusten myötä. Perusajatuksena on, että lapset oppisivat iloitsemaan omasta ja muiden työskentelystä sekä esityksistä, niin että ryhmässä toimiminen ja kokemuksen kautta oppiminen korostuvat.

Kannustavan, positiivisen ja iloisen tekemisen kautta tapahtuva ohjaus antaa oppilaille turvallisen ja oppimiselle avoimen ilmapiirin kehittää itseään.

Opettajatiimissä vahva kolmikko:
Laulu/äänenkäyttö/musiikki: Sini Spoof
Näyttelijäntyö/ilmaisu/draama: Minttu Tamski
Tanssikoreografia: Tuija Nikkilä (Jyväskylän tanssiopisto)


Uusi LuMo-ryhmä aloittaa 7.9.2022 Mankolan koululla.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16-17.15 (lukuunottamatta koulujen lomapäiviä)

Musikaalipaja LuMoon ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Osallistumismaksu 380 € / lukuvuosi.

Osallistumismaksuista lähetetään syys- ja kevätlukukaudelle omat laskut 190€ /per lukukausi, jotka voi maksaa 1-2 erässä.