fbpx

Musikaalipaja LuMo aloitti toimintansa vuonna 2016 ja ryhmä harjoittelee kerran viikossa syksystä aina kevääseen saakka. Lukuvuosi huipentuu keväällä esitettävään musikaalishowhun, jossa mukana livepianisti. Ryhmä on suunnattu 8–14 vuotiaille, musiikista, laulamisesta,  tanssista ja esiintymisestä kiinnostuneille lapsille.

Musikaalipaja LuMo kehittää lasten esiintymistaitoja, jonka yksi tavoite on vahvistaa lapsen omaa persoonaa. Tämän vuosituhannen taidot, kuten ryhmätyöskentely sekä sosiaaliset taidot lisääntyvät yhdessä tekemisen, heittäytymisen sekä esiintymiskokemusten myötä. Perusajatuksena on, että lapset oppisivat iloitsemaan omasta ja muiden työskentelystä sekä esityksistä, niin että ryhmässä toimiminen ja kokemuksen kautta oppiminen korostuvat.

Kannustavan, positiivisen ja iloisen tekemisen kautta tapahtuva ohjaus antaa oppilaille turvallisen ja oppimiselle avoimen ilmapiirin kehittää itseään.

Opettajat:
Laulu/äänenkäyttö/musiikki: Sini Spoof
Näyttelijäntyö/ilmaisu/ohjaus: Minttu Tamski
Tanssikoreografiat: Jyväskylän Tanssiopisto


Löytyykö teidänkin kotoa esiintymishaluinen lapsi?

Aikataulu / hinnasto

Opetuspäivä: Keskiviikko klo 16.00 -17.15  (75 min /vko)
Opetuspaikka: Mankolan yhtenäiskoulu (Saarijärventie 22, 40200 Jyväskylä)

Lukuvuosi alkaa 4.9.2024.
Lukuvuosi huipentuu esityksiin huhtikuussa 2025!

Musikaalipaja LuMoon ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi.
Hinta: 207,50 € lukukausi, koko lukuvuosi 415 € (syksy ja kevät).

Ilmoitaudu mukaan tästä!

*Jatkavat oppilaat ovat etuoikeutettuja ilmoittautumisissa 30.6.2024 saakka, mutta myös uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan jo nyt! Vahvistamme ilmoittautumiset heinäkuussa 2024. Ryhmään otetaan mukaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.