fbpx

Revyyteatteri Moodi on aikuisille suunnattu musiikkiteatteri -ryhmä, jonka lukuvuosi huipentuu huhtikuussa esitettävään revyyseen livebändin kanssa!

Hyppää rohkeasti mukaan! Opetus vahvistaa omia esiintymistaitoja, musikaalista osaamista, äänenkäytön hallintaa, sekä kehollista ilmaisua. Aiempaa kokemusta esiintymisestä, tanssista tai laulusta ei tarvita. Ryhmään ei ole koe-esiintymistä vaan oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös nuoret ovat tervetulleita ryhmään!

Kannustavan, positiivisen ja iloisen tekemisen kautta tapahtuva ohjaus antaa oppilaille turvallisen ja oppimiselle avoimen ilmapiirin kehittää itseään rennosti ja rohkeasti. 

Opettajat.
Laulu/äänenkäyttö/musiikki: Sini Spoof
Näyttelijäntyö/ilmaisu/ohjaus: Minttu Tamski
Tanssikoreografia: Jyväskylän Tanssiopisto


Kiinnostaako monipuolinen esiintyminen?

Uusi Revyyteatteri Moodin ryhmä aloittaa 30.8.2023 Mankolan koululla (Saarijärventie 22, 40200 Jyväskylä).
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 (lukuunottamatta koulujen lomapäiviä). Lukuvuosi huipentuu esityksiin huhtikuussa 2024!

Revyyteatteri Moodiin ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Osallistumismaksu on ollut lukuvuonna 2022–2023 420 € / lukuvuosi. Alkavan lukuvuoden hinta tarkastetaan kesäkuussa 2023. Päivitämme hinnan nettisivuille heti tarkastuksen jälkeen. Osallistumismaksuista lähetetään syys- ja kevätlukukaudelle omat laskut, jotka voi maksaa 1-2 erässä.

Ilmoitaudu mukaan tästä!

*Jatkavat osallistujat ovat etuoikeutettuja ilmoittautumisissa 30.6.2023 saakka, mutta myös uudet osallitstuja voivat ilmoittautua mukaan jo nyt! Vahvistamme ilmoittautumiset heinäkuussa 2023. Ryhmään otetaan mukaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


Revyyteatteri Moodin kevään 2023 esitys Kotimaan kärkihuolet nähdään Villa Ranassa huhtikuussa!

Tämän vuoden revyy on rakentunut ajankohtaisten teemojen ympärille. Sketseissä nähdään ministereitä, enkeleitä ja osallistutaan mm. energiansäästökurssille. Esityksen musiikki- ja tanssinumerot kattavat tämän päivän listaykkösistä klassiseen kabareeseen. Tervetuloa mukaan sombailemaan!

Sketsien käsikirjoitus: Mimmi Rantala
Ohjaus: Minttu Tamski
Laulu: Sini Spoof
Tanssit: Tuija Nikkilä, Minttu Tamski
Bändi: Panu Korhonen (koskettimet), Markku Rosti / Olli Tanttu (kitara)

Esiintymässä: Saana Borgström, Raisa Havu, Aino Heikkilä, Tirre Hentinen, Senja Hirsijärvi, Kati Ikäläinen, Virva Jukarainen, Laura Kaipainen, Katri Lilja, Pauliina Melentjeff, Laura Nieminen, Sari Niskanen, Mia Parviainen, Noora Puhakka, Anu Pyyhtinen, Hanna Summanen, Tiia Tennosmaa ja Pauliina Ylipuranen

Revyyteatteri Moodi – Kotimaan kärkihuolet
Villa Ranassa (Seminaarinkatu 13)
to 6.4. klo 19 (LOPPUUNVARATTU)
to 13.4. klo 19 (LOPPUUNVARATTU) *Ilmoittaudu jonotuslistalle!
la 15.4. klo 16 (LOPPUUNVARATTU)

Liput 15 € / 10 €
Suosittelemme varaamaan liput ennakkoon sähköpostilla minttu.tamski@musiikkikoulumoodi.fi
Esityksen kesto 1 h 20 min (sis. väliajan)