fbpx

Musiikkikoulu Moodi aloittaa uuden musikaaliryhmän nuorille! Ryhmä harjoittelee kerran viikossa syksystä aina kevääseen saakka. Lukuvuosi huipentuu keväällä esitettävään musikaalishowhun. Ryhmä on suunnattu 15–19 vuotiaille, musiikista, laulamisesta,  tanssista ja esiintymisestä kiinnostuneille nuorille.

Moodin musikaaliryhmä kehittää oppilaan esiintymistaitoja, jonka yksi tavoite on vahvistaa nuoren omaa persoonaa. Tämän vuosituhannen taidot, kuten ryhmätyöskentely sekä sosiaaliset taidot lisääntyvät yhdessä tekemisen, heittäytymisen sekä esiintymiskokemusten myötä. Perusajatuksena on, että oppilaat oppisivat iloitsemaan omasta ja muiden työskentelystä sekä esityksistä, niin että ryhmässä toimiminen ja kokemuksen kautta oppiminen korostuvat.

Kannustavan, positiivisen ja iloisen tekemisen kautta tapahtuva ohjaus antaa oppilaille turvallisen ja oppimiselle avoimen ilmapiirin kehittää itseään.

Opettajat:
Laulu/äänenkäyttö/musiikki: Sini Spoof
Näyttelijäntyö/ilmaisu/ohjaus: Minttu Tamski
Tanssikoreografiat: Jyväskylän Tanssiopisto


Kiinnostaako laulaminen, tanssiminen ja teatteri?

Uusi nuorten musikaaliryhmä aloittaa 30.8.2023 Mankolan koululla (Saarijärventie 22, 40200 Jyväskylä).
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 19.15-20.30 (lukuunottamatta koulujen lomapäiviä). Lukuvuosi huipentuu esityksiin huhtikuussa 2024!

Nuorten musikaaliryhmään ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Moodin teatteriryhmien lukuvuosimaksut ovat olleet 380–420 € / lukuvuosi. Alkavan lukuvuoden hinta tarkastetaan kesäkuussa 2023. Päivitämme hinnan nettisivuille heti tarkastuksen jälkeen. Osallistumismaksuista lähetetään syys- ja kevätlukukaudelle omat laskut, jotka voi maksaa 1-2 erässä.

Ilmoitaudu mukaan tästä!

*Ryhmään otetaan mukaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


Musiikkikoulou Moodista löytyy musiikkiteatteriharrastus kaikenikäisille! Musikaalipaja LuMo on suunnattu 8–14 vuotiaille lapsille ja Revyyteatteri Moodi aikuisille.

Categories: Uutiset